Johan i hallen

Vår historia handlar inte om oss. Utan om dig.

Så här är det.


 

 • Johan i Hallen startade 1916. Vi har haft ett långt liv i Saluhallen på Kungstorget i Göteborg och det har präglat vår verksamhet mer än något annat. Sättet att möta dig som är kund. Samtalet. Lyssnandet. Att fråga, ge råd, få råd och lösa problem. Att förstå sammanhanget för att kunna ge dig rätt produkter. 

  Sådana saker har vi tänkt på när vi stått bakom saluhallsdisken och mött våra kunder. Varje gång har målet varit att du ska komma tillbaka. Nästa vecka och nästa vecka igen. För det krävs engagemang i varenda kund, oavsett om det handlas mycket eller lite.

  Vårt yrke är att sälja kött, charkuterier, vilt och fågel till människor som är stolta över sitt yrke – att laga mat. Vi vänder oss till dig som uppskattar smak och vill servera mat som ger dina gäster en fin matupplevelse. Om du sedan driver en Michelinkrog eller en foodtruck är inte väsentligt, för vi säljer bara bra produkter oavsett kategori. Och vår definition av bra produkter, är produkter som smakar bra. 

 • Vi vet att du jobbar stenhårt för dina gäster. Det är du som ska ha applåderna. Vi njuter av att vara med och skapa förutsättningarna. När dina kunder är mätta och glada för den upplevelse du gett dem, då har vi lyckats med vårt: att leverera bra produkter och lösa problem. Kanske har vi spårat upp produkter på andra sidan jorden åt dig? Kanske ville du ha köttbitarna styckade på ett sätt du snubblade över i Uruguay? Kanske gjorde vi en ny, helt egen produkt, bara för dig och din restaurang?

  Idag har vi ett ganska stort sortiment. Vi levererar till restauranger över hela landet. Orsaken är att våra kunder packat med oss i flyttlasset. Kockar och krögare som etablerat sig på nya platser ringer ofta och beställer av oss på nytt, för att vi haft en bra relation och mycket bra snack genom åren. De vet att vi levererar bra produkter och alltid hittar lösningar på utmaningar. De vet att vi kan spåra upp produkter på andra sidan jorden och ser till att fixa hem den. De vet att vi kan fungera som deras ”runner” eller ”personliga köksassistent”. Det är precis som i saluhallen. En nöjd kund kommer tillbaka och rekommenderar oss till vänner, bekanta och arbetskamrater. Det är så det fungerar. Och sådant sprider sig.

  Här på vår webbsida kan du klicka och se hela vårt sortiment. Men du kan inte beställa en enda vara på den, eftersom vi så gärna vill få prata med dig.

 • Gillar du hur vi tänker? Eller undrar du vad vi kan göra för dig? Ring och låt våra matintresserade och restaurangkunniga köttexperter visa vad de går för.

 • Vi är på plats vardagar 7.00 – 17.00. Annars är vi hemma och lagar mat med vänner och familj. Fyll i uppgifterna så ringer vi upp dig så fort vi är tillbaka på jobbet. Eller gör ett nytt försök imorgon

Johan i Hallen har god ordning på affärerna. Att vi har trippel-A- rating säger inte allt, men det är i alla fall ett slags bevis på den saken. 

logo-aaa.png